Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

πώς;







.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σου πω αμέσως:

Ζεματάμε την πάπια σε μιά χύτρα με βραστό νερό για 2 λεπτά, μετά την στραγγίζουμε καλά. Κρεμάμε την πάπια να στεγνώσει σ' ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο για μια νύχτα. Ανακατεύουμε την σάλτσα σόγια, με τη ζάχαρη και πασπαλίζουμε την πάπια. Την κρεμάμε για 2 ώρες μέχρι να στεγνώσει η επικάλυψη. Βάζουμε την πάπια πάνω σε μια σχάρα και σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, 200 °C για 1 1/2 ώρα.

Για πάπια πεκίνου δεν ρώτησες; Τι; όχι; Λάθος κατάλαβα; :)

Εγώ πάντως παω να ακονίσω τα νυχάκια μου για το ξεπουπούλιασμα…πω πω…θα πρέπει να περιμένω και μια ολοκληρη νύχτα λεει…να μην βιάζομαι ε; χαχαχαχα!

Ευχομαι να έχεις καλή διάθεση όταν το διαβάσεις :)

Καλό βράδυ!

ΜRP έχω γίνει προσωρινώς κόκκινη:)

flash είπε...

χαχαχαχα

γελάω με την συνταγή :))

μωρέ είχα αφήσει κι εγώ σχόλιο χθες αργά τη νύχτα... τί; δεν έφτασε;; αμάν αυτή η σύνδεσή μου!!!

λοιπόν τα έλιωσα και τα δύο τραγουδάκια χθες βράδυ.. ήταν ό,τι έπρεπε :)

υπέροχα ατμοσφαιρικά και τα δυο τους!

πολλά φιλιά ναυτάκι..

Καλημέρα σου!!! :)

Ναύτης είπε...

:)))

ΜΡΡ, θα δοκιμάσω τη συνταγη
πρώτα θα βρω μια πάπια φυσικα
αν δεν βρω όμως, τι άλλο μπορω να χρησιμοποιήσω;

καλημέρα!

Ναύτης είπε...

καλημέρα Φλασάκι,

όχι, δεν ήρθε
χάθηκε στις θάλασσες φαίνεται

ναι, όμορφα δεν είναι;
και κάτι παραπάνω...

:)